Rijschool VVA
Veilig en vertrouwd je rijbewijs halen
Home

Haal je rijbewijs bij VVA Rijschool Almere

Elke leerling is uniek, daarom stemmen wij de rijlessen en lespakketten helemaal af op jouw niveau. Je krijgt persoonlijk advies van onze rijinstructeur en we kiezen een lesmethode die het beste bij jouw manier van leren past. Of je nu een beginnende bestuurder bent zonder rijervaring, of een ervaren leerling met een buitenlands rijbewijs: VVA Rijschool biedt je rijopleidingen op elk niveau, helemaal aangepast op jouw rijervaring. Wij bieden veel verschillende rijopleidingen en dankzij de proefles weet je direct waar je aan toe bent. Ook wanneer je een spoedcursus wilt volgen om je rijbewijs snel te halen, ben je bij VVA Rijschool Almere aan het juiste adres. Vraag nu direct een proefles aan.

Doelstelling

Onze doelstelling is om jou op een adequate, veilige en sociaal zelfstandige manier in het verkeer te leren rijden. Dit geldt voor autorijden, maar ook voor brommer rijden, het rijden met een aanhanger en motorrijden. Wij hanteren hierbij de richtlijnen van het CBR, waardoor ons slagingspercentage bijzonder hoog is.